Security consultant

Wat doet een security consultant?

Een security consultant is een expert op het gebied van (informatie)beveiliging en helpt organisaties om hun infrastructuur en toegang te beveiligen. Ze geven professioneel advies over hoe bedrijven hun beveiligingsmaatregelen kunnen verbeteren en helpen bij het implementeren van strategieën en de benodigde techniek om risico’s te verminderen.

Advies en implementatie beveiligingsoplossingen

De security consultants van Van den Berg Beveiligingstechniek zijn gespecialiseerd in het bieden van gerichte adviezen en de implementatie ervan voor diverse beveiligingsoplossingen. Welke oplossing werkt het beste voor uw organisatie? Op welke manier zou deze oplossing het meest efficiënt voor u kunnen werken? Hoe zorgt u voor een duurzame beveiliging in en rondom uw organisatie? Dergelijke vragen beantwoordt de security consultant. De taken kunnen opgedeeld worden in de volgende:

  • Risico analyse waarbij een grondige inspectie / analyse plaatsvindt van de huidige beveiliging situatie.
  • Advies en planning: een gerichte beveiligingsoplossing wordt aangedragen en een planning voor implementatie wordt gedaan.
  • Het opstellen van een beleid en procedure omtrent beveiliging.
  • Testen uitvoeren, bijvoorbeeld beveiligingssystemen, camera’s of alarmsystemen.

Waarom een security consultant inschakelen?

In de eerste plaats hebben wij de expertise over allerlei beveiligingssystemen die in vele organisaties intern niet beschikbaar is. De wereld van beveiliging verandert rap, zowel digitaal als analoog. Daarom blijven de experts van Van den Berg Beveiligingstechniek altijd goed up-to-date van de laatste ontwikkelingen. En het allerbelangrijkste: u weet zeker dat uw organisatie op alle fronten tot in detail goed is beveiligd, zodat u altijd uw focus kunt blijven houden op uw kerntaken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met ons via info@vdbergbeveiliging.nl, of bel ons op 088-1009999.


Gecertificeerd beveiligingsbedrijf


multlock logo veb erkend