Alarminstallatie Rotterdam

Alarmsysteem Rotterdam gezocht? Van den Berg Beveiliging adviseert, ontwerpt en installeert kwalitatief hoogstaande alarmsystemen.  VEB erkend

Alarminstallatie Rotterdam? Van den Berg Beveiligingstechniek

Alarminstallatie Rotterdam? Als u echt goede en kwalitatief hoogstaande beveiliging wilt voor uw particuliere eigendommen, bedrijfspand of winkel dan kunt u dit het beste uit handen geven aan een professionele beveilingsspecialist. Iemand die technisch precies weet waaraan high-end security moet voldoen. Een betrouwbare partner die als een spin in het web alles aan elkaar verbindt en alle beveiligingszorgen van u overneemt. Waarom zou deze partner Van den Berg Beveiligingstechniek uit Katwijk niet kunnen zijn?

Alarmsysteem Rotterdam….. waarom uitbesteden?

Stel…. u heeft kostbare eigendommen in uw huis, een winkel of webshop met dure artikelen of een bedrijfspand met flinke voorraad. Dan wilt u natuurlijk dat er niks met deze spullen gebeurt en deze optimaal beschermd worden. Of dat uw verzekering de schade dekt en uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft als er onverhoopt toch iets gestolen wordt. Hoe fijn zou het dan zijn als een deskundige en betrouwbare partij die gehele zorg rondom de technische beveiliging van uw eigendommen professioneel van u uit handen neemt?

Betrouwbare partner alarminstallatie én meer

Van den Berg Beveiligingstechniek in Rotterdam is gespecialiseerd in het adviseren over inbraakpreventie, het leveren en monteren van hang- en sluitwerk (bouwkundige beveiliging), meeneembeperkende maatregelen zoals een mistgenerator en elektronische beveiligingssystemen zoals alarmsystemen en camerasystemen. Door onze jarenlange ervaring, de vele klanten en door altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste inbraakmethodes weten we precies welke beveiligingsmaatregelen getroffen moeten worden in uw woning, winkel of bedrijfspand.

Van den Berg Beveiligingstechniek ondersteunt bij: 

Alarminstallatie: advies, ontwerp én levering

Door zijn jarenlange technische kennis van en ervaring in high-end security en complexe alarmsystemen heeft eigenaar Paul van den Berg zich ontwikkeld tot een echte specialist. Zo kunnen particulieren en zakelijke klanten bij Van den Berg Beveiligingstechniek terecht voor betaalbaar maatwerk in het adviseren, ontwerpen én leveren van hoogwaardige alarminstallatie van A-merken zoals Honeywell Galaxy. Zelfs voor de hoogste risicoklasse!


VEB Erkend beveiligingsbedrijf alarminstallatie Rotterdam

Als lid van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) mag Van den Berg Beveiligingstechniek ook een beveiligingscertificaat en opleverbewijs voor de geleverde alarminstallatie uitgeven. Veel verzekeraars stellen deze kwaliteitsdocumenten waaruit blijkt dat u aan de regelgeving voor een bepaalde risicoklasse voldoet, verplicht. Daarnaast waarborgt een VEB erkenning dat wij aan alle regelgeving voldoen en ook dat ons personeel deskundig is opgeleid en een verklaring van betrouwbaarheid heeft. Met Van den Berg Beveiligingstechniek als partner weet u dus zeker dat u aan alle voorwaarden voldoet.

Alarminstallatie Rotterdam: de aanpak

Oplossingsgericht en praktisch zoals Paul zelf is, zo is ook zijn dienstverlening. Eerst komen wij de situatie in uw woning, winkel of bedrijfspand bekijken. Hoe is de situatie? Welke detectiemiddelen kunnen we inzetten? Hoe werken we de bekabeling netjes weg? Hoe zorgen we voor noodvoorzieningen? Het is slechts een greep van factoren waarnaar gekeken wordt. Daarna maken wij een beveiligingsadvies en offerte op maat. Als u akkoord bent, kan het leveren, monteren en desgewenst ook onderhouden van uw bekabelde of draadloze alarmsysteem beginnen.

Voorbeeld verloop contact met de klant

– Programma van eisen opstellen (onder meer verzekerde waarde bepalen, risico-inventarisatie op basis van VKRI en beveiligingsmatrix)
– Beveiligingsplan opstellen
– Plan met uit te voeren maatregelen presenteren (alarmsysteem installeren, hang- en sluitwerk leveren, voorlichting preventie, gebruik maken van mistgenerator etc)
– Als aan alle voorwaarden is voldaan, beveiligingscertificaat of opleveringsbewijs uitgeven
-Onderhoudscontract voor jaarlijkse controle bespreken

Visie bij alarminstallatie Rotterdam?

In onze visie is tijd waar alles om draait bij beveiliging. Immers, een vroege detectie voorkomt dat uw kostbare eigendommen worden meegenomen. Door samen te werken met gespecialiseerde partijen voor onder meer alarmopvolging, gebruik te maken van risico-beperkende detectiemaatregelen en hoogwaardige A-merk alarmsystemen en als een spin in het web alle schakels goed met elkaar te verbinden ontstaan hoogwaardige beveiligingsoplossingen. Altijd maatwerk, maar toch ook betaalbaar!

Een persoonlijke missie…..

Toen eigenaar Paul van den Berg in 2010 in Rotterdam opstartte, had hij een duidelijke missie voor ogen….. Zijn ondersteuning op het gebied van alarminstallaties Rotterdam moest VEB erkend, persoonlijk maatwerk, hoogwaardig en toch betaalbaar worden. Al gevormd door de nodige ervaring die hij vanaf zijn 18e als elektrotechnicus opdeed, was dit namelijk wat hij regelmatig van zijn opdrachtgevers terug hoorde. Dus richt Van den Berg Beveiligingstechniek zich op de bovenkant van de markt met kwalitatieve techniek en high-end beveiligingsoplossingen voor zowel bedrijven als particulieren.

Daarvoor heeft Paul zijn jarenlange ervaring en technische kennis op het gebied van hele complexe beveiligingssystemen en -vraagstukken gebundeld. Zodat we u werkelijk alles op het gebied van technische beveiliging uit handen kunnen nemen. Van advies tot ontwerp tot montage en onderhoud. Of u nu architect, adviseur, eigenaar van een webshop of winkel, groot bedrijf, kleine zelfstandige met flinke voorraad of particulier bent. Zodat u geen enkel omkijken meer heeft naar de zorgen om uw kostbare eigendommen.

Waarom onze alarminstallaties?

  • Jarenlange technische kennis en ervaring in high-end security
  • VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
  • Persoonlijke en oplossingsgerichte service
  • Altijd een zelfde contactpersoon
  • Betaalbaar maatwerk
  • Alle kunde over advies, ontwerp en levering onder één dak
  • Afspraak = afspraak
  • Hoogwaardige alarmsystemen voor zelfs de hoogste risicoklasse

Eén betrouwbaar adres voor uw alarminstallatie

Al uw technische beveiligingsvragen en problemen voortaan bij één en dezelfde betrouwbare en VEB erkende partij kwijt? Iemand die begrijpt dat het betaalbaar maatwerk met persoonlijke aandacht en hoogwaardige systemen moet zijn? Vele bedrijven, winkels, webshops, adviseurs, architecten en particulieren gingen u al voor. Wilt u weten wat de beste beveiligingsoplossing voor u is? Als u contact opneemt, vertellen wij u graag wat de mogelijkheden voor uw wensen zijn.


Gecertificeerd beveiligingsbedrijf


multlock logo veb erkend