Alarmsysteem bedrijfspand

Alarmsysteem bedrijfspand? Als VEB Erkend Beveiligingsbedrijf leveren wij betaalbaar en hoogwaardig maatwerk in advies, beveiligingsinstallatie en onderhoud.

Alarminstallatie bedrijfspand? Betaalbaar Van den Berg maatwerk

Alarminstallatie bedrijfspand? Tja, als uw onderneming te maken heeft met kostbare spullen en voorraad dan is dat natuurlijk een heel slim idee! Een goed zakelijk alarmsysteem beschermt immers uw bedrijf en waarborgt continuïteit als er onverhoopt toch iets gebeurt. Reden te meer om te kiezen voor een betrouwbare VEB erkende beveiligingsspecialist met jarenlange technische expertise in high-end security. Van den Berg Beveiligingstechniek is die partner die als een spin in het web alle beveiligingsvragen overziet en u uit handen neemt.

Geen alarmsysteem in uw bedrijfspand…..? En dan?

U heeft een bedrijfspand met een kostbare voorraad? Dan wilt u natuurlijk dat er niks met deze spullen gebeurt als er ingebroken, gefraudeerd of gestolen wordt of als er brand uitbreekt. Een alarmsysteem in uw bedrijfspand is essentieel. Stel dat er wel iets gebeurt, dat op zijn minst de verzekering uw schade dekt, terwijl uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft. Maar ja, hoe pakt u dat aan zonder dat u dag en nacht alles zelf in de gaten moet houden? Hoe prettig zou het zijn als een betrouwbare beveiligingsspecialist die al die beveiligingsvragen en -zorgen professioneel van u overneemt?

Wel een alarminstallatie bedrijfspand? Bedrijfscontinuïteit!

Van den Berg Beveiligingstechniek levert draadloze en bekabelde alarminstallaties van alleen de hoogste kwaliteit. Gebruiksvriendelijk en toepasbaar in elke branche. Tijdig waarschuwend als er daadwerkelijk ingebroken wordt of brand uitbreekt. Zodat er preventief ingegrepen kan worden om erger te voorkomen. Of om uw verzekering te laten uitkeren als er onverhoopt toch iets meegenomen of beschadigd wordt. Met op maat gemaakte alarminstallaties voor zelfs de hoogste risicoklasse weet u bij dit VEB Erkend Beveiligingsbedrijf zeker dat uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft.

Advies, ontwerp en montage van alarmsystemen

Door zijn jarenlange technische kennis van en ervaring in complexe high-end security heeft eigenaar Paul van den Berg zich ontwikkeld tot een gespecialiseerde spin in het web die alles regelt. Zo kunt u bij Van den Berg Beveiligingstechniek terecht voor deskundig advies, ontwerp én installatie van hoogwaardige alarminstallaties. Door te werken met A-merken zoals Honeywell Galaxy krijgt u de beste kwaliteit, zelfs voor de hoogste risicoklasse! Door altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste inbraakmethodes weten we precies welke beveiligingsmaatregelen getroffen moeten worden om uw bedrijfspand te beschermen.

Betaalbaar maatwerk voor uw alarminstallatie bedrijfspand?

Bij beveiliging komt meer kijken dan u waarschijnlijk denkt. Wilt u bijvoorbeeld een alarminstallatie met aangesloten bewakingscamera’s om personeel, leveranciers en andere bezoekers in de gaten te houden? Gaat u bij een alarmmelding zelf op onderzoek uit of laat u de alarmopvolging door een beveiligingsbedrijf doen? Wilt u gewaarschuwd worden met een luid alarm of wilt u dat een stil alarm de meldkamer op de hoogte stelt? Allemaal belangrijke zaken waarover wij u graag betaalbaar op maat adviseren.

VEB Erkend Beveiligingsbedrijf alarmsysteem bedrijfspand

Aangesloten bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) weet u met Van den Berg Beveiligingstechniek als partner zeker dat u aan alle voorwaarden en verzekeringseisen voldoet. Zo mogen onze medewerkers die allen een verklaring van betrouwbaarheid bezitten een beveiligingscertificaat en opleverbewijs voor onze alarmsystemen uitgeven. Waarmee u zeker weet dat u bij brand, inbraak, fraude of overval uitgekeerd krijgt. Veel verzekeraars stellen deze kwaliteitsdocumenten voor een bepaalde risicoklasse namelijk verplicht.

Onze toegevoegde waarde voor alarmsysteem bedrijfspand

  • Jarenlange gespecialiseerde technische expertise in high-end security
  • Persoonlijk, betaalbaar en oplossingsgericht maatwerk
  • VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
  • Altijd dezelfde, vaste contactpersoon
  • Afspraak = afspraak
  • Van advies tot ontwerp tot montage bij één betrouwbare partij
  • Kwaliteitsalarmsystemen voor zelfs de hoogste risicoklasse

Alarmsysteem bedrijfspand: geen tijd te verliezen

Hoe eerder iets gedetecteerd wordt, hoe beter de beveiliging Daarom is tijd datgene waar alles om draait in onze visie. Als een spin in het web overziet Van den Berg Beveiligingstechniek alle schakels in het proces om deze vervolgens slim aan elkaar te verbinden. Door gebruik te maken van risico-beperkende detectiemaatregelen en hoogwaardige A-merk alarmsystemen én samen te werken met gespecialiseerde partijen voor onder meer alarmopvolging ontstaan hoogwaardige en efficiënte beveiligingsoplossingen die precies aansluiten bij u en uw wensen.

Alarmsysteem bedrijfspand? Zo werken wij….

Professioneel, deskundig en betrouwbaar. Zomaar wat kernwaarden die bij ons hoog in het vaandel staan. Omdat wij begrijpen hoe fijn het is als één en dezelfde partij al uw beveiligingszorgen daadkrachtig en persoonlijk van u uit handen neemt. Daarom komen wij allereerst de situatie van uw bedrijfspand bekijken. Welke detectiemiddelen kunnen we inzetten? Hoe zorgen we voor noodvoorzieningen? Hoe werken we de bekabeling netjes weg? Zomaar wat voorbeelden die we allemaal meenemen in ons beveiligingsadvies en offerte op maat. Daarna kan het leveren, monteren en eventueel ook onderhouden van uw bekabelde of draadloze alarmsysteem beginnen.

Het ontstaan van Van den Berg Beveiligingstechniek

Gestart in 2010 in Katwijk had eigenaar Paul van den Berg al een duidelijk doel voor ogen. Met zijn technische beveiliging wilde hij betaalbaar maatwerk én kwaliteit leveren, maar dan op een persoonlijke manier. Al voorzien van de nodige ervaring die hij vanaf zijn 18e als elektrotechnicus opdeed, was dit namelijk wat hij regelmatig van klanten terug hoorde. Dus richt Van den Berg Beveiligingstechniek zich op de bovenkant van de markt met high-end beveiligingsoplossingen en hoogwaardige techniek voor zowel bedrijven als particulieren. Zodat u daar geen enkel omkijken meer naar heeft.

Ook betaalbaar maatwerk voor uw alarmsysteem bedrijfspand?

U zult er geen omkijken naar hebben als u uw zorgen voor de beveiliging van uw bedrijfspand voortaan in onze handen legt. Als VEB Erkend Beveiligingsbedrijf begrijpen wij dat de technische beveiliging van uw bedrijfspand persoonlijk, hoogwaardig, efficiënt en toch betaalbaar moet zijn. Wilt u weten wat de beste beveiligingsoplossing voor uw wensen en situatie is? Wij informeren u graag als u contact met ons opneemt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Gecertificeerd beveiligingsbedrijf


multlock logo veb erkend