Alarmsysteem offerte

Alarm offerteAlarmsysteem offertes maken we voor zowel bedrijven als particulieren. Vanwege het grote aanbod gecertificeerde alarmsystemen leveren we voornamelijk aan bedrijven, winkels en instellingen.

Waarom is een alarm offerte nodig?

Een alarmsysteem offerte is nodig omdat de mate van beveiliging afhangt van de risicoklasse en uw wensen. Daarnaast kan uw verzekering eisen aan u stellen waarop onze offerte wordt afgestemd.

Valt u in een hogere risicoklasse dan kan het verplicht zijn om een bedraad alarmsysteem te laten aanleggen en kan het hebben van een onderhoudscontract of meldkamerabonnement ook een verplichte eis van uw verzekering zijn.

Vraag een offerte aan bij:

Van den Berg Beveiligingstechniek

  • VEB Erkend Beveiligingsbedrijf dat aan de VRKI regels voldoet
  • Betaalbaar maatwerk in technische high-end beveiliging
  • Jarenlange expertise en technisch gespecialiseerde kennis
  • Hoogwaardige systemen voor zelfs de hoogste risicoklasse
  • Oplossingsgerichte service met een heldere en eerlijke aanpak
  • Persoonlijk contact en een uitstekende service

Offerte aanvragen

 

De voordelen van alarmsystemen

Met een alarmsysteem kunt u uw woning, winkel of bedrijfspand beschermen tegen inbrekers, ramkraken, overvallers en/of geweldplegers. Systemen voor inbraakbeveiliging en detectie maken het voor de daders al minder aantrekkelijk om een poging te wagen. En anders waarschuwt het alarmsysteem wel met een luid alarm door de sirene. Of zorgen de meeneembeperkende maatregelen zoals een mistgenerator ervoor dat ze niks kunnen buit maken.

De onderdelen van een alarmsysteem:

Alarmsystemen bestaan meestal uit een centrale besturingseenheid, bedienpaneel, deurcontact(en), bewegingsdetector(en), flitser, noodstroomaccu en een sirene. Daarnaast zijn er allerlei uitbreidingen mogelijk met bijvoorbeeld een glasbreukmelder, trildetector, overvalknop en mistgenerator. Hoe het alarmsysteem er voor u uit gaat zien, is afhankelijk van uw wensen en situatie en daarom altijd maatwerk. Wij adviseren u hier graag over.

Centrale besturingseenheid (CCS)

Het hart van het alarmsysteem waar alle inkomende en uitgaande alarmsignalen samenkomen. De centrale besturingseenheid wordt beschermd door een stalenbehuizing.

 

alarmsystemenToegangscontrole systemen
Bepalen wie, wanneer toegang krijgt tot welke ruimte(s) kan met behulp van een toegangscontrolesysteem. Zo kunt u bezoekers laten registreren met bijvoorbeeld pasjes of met vingerscan.

 

alarmsystemenDeurcontacten
Om de toegang tot het pand te kunnen controleren, plaatsen we deurcontacten op de buitendeuren en meestal de meterkast. Zodra de deur opengaat, wordt het alarmsysteem geactiveerd.

 

alarmsystemenBewegingsmelder
Ook een melder die beweging registreert, kan de alarmsystemen in werking stellen. De zogenaamde Passief Infrarood Detector (PIR), eventueel in combinatie met radar, vangt alle subtiele signalen op.

 

alarmsystemenBewakingscamera

Geen alarmsysteem zonder camerabewaking, uw vervangende ogen en oren als u er niet bent. Preventief omdat het afschrikt, maar ook vergrotend in de pakkans als de daders op beeld staan.   

 

alarmsystemenFlitser
Een fel flikkerend licht aan de voorzijde van uw pand of woning dat de omgeving waarschuwt als het alarmsysteem afgaat? Een flitser is van verre al te zien waardoor het gebeuren direct alle aandacht trekt.

 

alarmsystemenSirene
De daders zijn zo goed als binnen bij uw pand en ineens gaat een duidelijk waarneembaar alarm af. Wedden dat de dieven of inbrekers zich door deze minimale geluidssterkte van 60db haastig uit de voeten maken?

 

alarmsystemen

Rookmelder
Ook brand kan veel schade aan uw eigendommen toebrengen. Een op uw alarmsysteem aangesloten rookmelder signaleert rookdeeltjes en stuurt in zo’n geval brandmeldingen naar de meldkamer.

 

Hoe werkt het aanvragen van een alarm offerte?

Na uw offerte aanvraag bekijken we eerst de situatie in uw woning of bedrijfspand. Daarna stellen we een beveiligingsadvies op en aan de hand daarvan kunnen we vrijblijvend een maatwerk offerte uitbrengen. Bij goedkeuring gaan we over tot het uitvoeren van de door u gekozen beveiligingsoplossing. Meldingen kunt u desgewenst ook door middel van een abonnement laten opvolgen door een meldkamer.

Het afsluiten van een onderhoudscontract voor uw alarmsysteem behoort ook tot de mogelijkheden. Wij komen uw alarmsysteem dan periodiek controleren en zorgen ervoor dat het alarmsysteem storingsvrij kan werken. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan staan wij uiteraard voor u klaar om het probleem te verhelpen. 

Vraag een offerte aan, dan adviseren wij u graag over de vele mogelijkheden!

Offerte aanvragen


Gecertificeerd beveiligingsbedrijf


multlock logo veb erkend