Alarmsysteem zakelijk

Alarmsysteem zakelijk? Van den Berg Beveiligingstechniek levert VEB Erkend advies, ontwerp en montage van hoogwaardige zakelijke alarmsystemen.

Alarmsysteem zakelijkAlarmsysteem zakelijk: op maat, betaalbaar en met kwaliteit

Zakelijk alarmsysteem nodig? Als u betrouwbare en kwalitatief hoogstaande beveiliging wilt voor uw kostbare zaken, bedrijfspand of winkel dan kunt u dit het beste uit handen geven aan een professionele beveiligingsspecialist. Iemand die technisch precies weet waaraan high-end security moet voldoen. Een betrouwbare partner die als een spin in het web alles aan elkaar verbindt en alle beveiligingszorgen van u overneemt. Waarom zou deze partner Van den Berg Beveiligingstechniek uit Katwijk niet kunnen zijn?

Alarmsysteem zakelijk: uit handen geven?

Stel…. u heeft kostbare eigendommen in uw onderneming, een winkel of webshop met dure artikelen of een bedrijfspand met een fikse voorraad. Dan wilt u natuurlijk dat er niks met deze spullen gebeurt en deze optimaal beschermd worden. Of dat uw verzekering de schade dekt en uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft als er onverhoopt toch iets gestolen wordt. Hoe fijn zou het dan zijn als een deskundige en betrouwbare partij die gehele zorg rondom de technische beveiliging van uw eigendommen professioneel van u uit handen neemt?

Aangenaam kennismaken….. Van den Berg Beveiligingstechniek

Van den Berg Beveiligingstechniek in Katwijk is gespecialiseerd in advies over inbraakpreventie, het leveren en monteren van hang- en sluitwerk (bouwkundige beveiliging), meeneembeperkende maatregelen zoals een mistgenerator en elektronische beveiligingssystemen zoals bekabelde of draadloze alarmsystemen en camerasystemen. Door onze jarenlange ervaring, de vele klanten en door altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste inbraakmethodes weten we precies welke beveiligingsmaatregelen getroffen moeten worden voor uw bedrijfspand.

De manier van werken bij een alarmsysteem zakelijk

Hoe fijn zou het zijn als steeds dezelfde betrouwbare partij die gehele beveiligingszorg van uw bedrijfspand vakkundig van u overneemt? Omdat wij geloven in een oplossingsgerichte, efficiënte en persoonlijke aanpak komen wij allereerst de situatie bekijken. Welke detectiemiddelen kunnen we inzetten? Welke eisen stelt de verzekering en in welke risicoklasse valt u? Hoe zorgen we voor noodvoorzieningen? Het zijn slechts een fractie van waarnaar gekeken wordt. Om daarna een beveiligingsadvies en offerte op maat te maken. Hierna kan het leveren, monteren en eventueel ook onderhouden van uw alarmsysteem beginnen.

Wat wordt dan bijvoorbeeld zoal besproken?

– Programma van eisen opstellen (onder meer verzekerde waarde bepalen, risico-inventarisatie op basis van VKRI en beveiligingsmatrix)
– Beveiligingsplan opstellen
– Plan met uit te voeren maatregelen presenteren (alarmsysteem installeren, hang- en sluitwerk leveren, voorlichting preventie, gebruik maken van mistgenerator etc)
– Als aan alle voorwaarden is voldaan, beveiligingscertificaat of opleveringsbewijs uitgeven
-Onderhoudscontract voor jaarlijkse controle bespreken

Van advies tot montage bij uw alarmsysteem zakelijk

Door zijn jarenlange technische kennis als elektromonteur en latere ervaring in high-end security en complexe alarmsystemen heeft eigenaar Paul van den Berg zich ontwikkeld tot een echte specialist. Zo kunnen zakelijke klanten bij Van den Berg Beveiligingstechniek terecht voor advies, ontwerp én montage van hoogwaardige zakelijke alarmsystemen van A-merken zoals Honeywell Galaxy. Zelfs voor de hoogste risicoklasse! Een dure oplossing denkt u? Gezien onze uitstekende prijs/kwaliteitverhouding beloven we u betaalbaar maatwerk.

Diensten Van den Berg Beveiligingstechniek voor:

Alarmsysteem zakelijk? VEB Erkend Beveiligingsbedrijf

Veel verzekeraars stellen een beveiligingscertificaat waaruit blijkt dat u aan de regelgeving voor een bepaalde risicoklasse voldoet, verplicht. Als lid van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) mag Van den Berg Beveiligingstechniek deze kwaliteitsdocumenten voor het geleverde zakelijke alarmsysteem uitgeven. Daarnaast waarborgt een VEB erkenning dat wij aan alle regelgeving voldoen, dat ons personeel deskundig is opgeleid en een verklaring van betrouwbaarheid heeft. Met ons als partner aan uw zijde weet u dus zeker dat u aan alle voorwaarden voldoet.

Onze visie en missie: wees op tijd bij beveiliging!

Des te vroeger iets gedetecteerd wordt, des te beter en sneller de beveiliging Daarom is tijd datgene waar alles om draait in onze visie.. Als een spin in het web overzien wij alle schakels in het proces om deze vervolgens slim aan elkaar te verbinden. Daarnaast maken wij gebruik van risico-beperkende detectiemaatregelen en hoogwaardige A-merk alarmsystemen én werken we samen met gespecialiseerde partijen voor onder meer alarmopvolging. Alleen zo ontstaan hoogwaardige en efficiënte beveiligingsoplossingen die naadloos aansluiten bij u en uw wensen.

Onze USP’s voor uw alarmsysteem zakelijk?

  • VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
  • Jarenlange technische expertise in complexe high end security
  • Advies, ontwerp en levering in één hand
  • Persoonlijke aandacht en oplossingsgerichte service
  • Altijd eenzelfde contactpersoon en korte lijnen
  • Betaalbaar maatwerk
  • Afspraak is bij ons altijd afspraak
  • Hoogwaardige alarmsystemen voor zelfs de hoogste risicoklasse

Alarmsysteem zakelijk? Persoonlijk betaalbaar graag!

Toen Paul van den Berg in 2010 zijn bedrijf in Katwijk begon, had hij een duidelijke idee in zijn hoofd….. Zijn advies, ontwerp, montage en onderhoud op het gebied van beveiliging moest VEB erkend, persoonlijk, hoogwaardig en toch betaalbaar maatwerk worden. Al gevormd door de nodige ervaring die hij vanaf zijn 18e als elektrotechnicus opdeed, was dit namelijk wat hij regelmatig van zijn klanten terug hoorde. Dus richten wij ons op de bovenkant van de markt met kwalitatieve techniek en high end beveiligingsoplossingen.

Daarvoor heeft Paul zijn jarenlange ervaring en technische kennis op het gebied van high-end beveiligingssystemen en -vraagstukken gebundeld. Zodat we u werkelijk alles op het gebied van technische beveiliging uit handen kunnen nemen. Of u nu architect, adviseur, eigenaar van een webshop of winkel, groot bedrijf of kleine zelfstandige met flinke voorraad bent. Vanaf het allereerste advies en ontwerp tot de daadwerkelijk installatie en het jaarlijks onderhoud. Zodat u geen enkel omkijken meer heeft naar de zorgen om uw zaak.

Eén betrouwbare professional voor al uw beveiligingsvragen

Al uw beveiligingsvragen en -problemen voortaan bij één en dezelfde VEB erkende partij kwijt? Een betrouwbare professional die begrijpt dat het betaalbaar maatwerk met persoonlijke aandacht en grote technische kwaliteit moet zijn? Vele bedrijven, winkels, webshops, adviseurs, architecten en kleine zelfstandigen gingen u reeds voor. Wilt u weten wat de beste beveiligingsoplossing voor uw situatie en wensen is? Als u contact opneemt, vertellen wij u graag over de mogelijkheden.


Gecertificeerd beveiligingsbedrijf


multlock logo veb erkend