Bandit mistgenerator

Waarom een Bandit mistgenerator?

Bandit mistgeneratorWinkeleigenaren, personeel en personen zijn meestal niet opgewassen tegen de brute en slimme werkwijze van inbrekers en overvallers. Het levert niet alleen materiƫle schade op, maar ook emotionele schade.
De Bandit mistgenerator zorgt ervoor dat alle criminele activiteiten direct gestopt worden door middel van een overweldigende hoeveelheid mist.

Hoe werkt een mistgenerator voor beveiliging

  • Grote hoeveelheid mist na een handmatige of automatische activatie
  • Te activeren met een paniekknop of automatisch door het alarmsysteem
  • Criminelen zien na de activatie geen hand voor ogen
  • Criminelen schrikken, hebben geen zicht meer en gaan er in paniek ervandoor

Onze visie voor uw mistgenerator? Tijd is belangrijk!

In onze visie is tijd datgene waar alles om draait bij beveiliging. Hoe eerder een verdachte situatie gedetecteerd, hoe beter voorkomen kan worden dat uw kostbare voorraad of verkoop wordt meegenomen of beschadigd. Als een spin in het web overzien wij alle schakels en verbinden deze slim aan elkaar. Door onder meer gebruik te maken van een mistgenerator als meeneembeperkende maatregel, hoogwaardige techniek en samen te werken met gespecialiseerde partijen voor onder meer alarmopvolging ontstaan kwalitatieve beveiligingsoplossingen die precies aansluiten bij u en uw wensen.

De aanpak voor een Bandit mistgenerator

Hoe fijn zou het zijn als een deskundige en betrouwbare partij die gehele zorg rondom de technische beveiliging van uw eigendommen professioneel van u uit handen neemt?
Oplossingsgericht, praktisch en met veel oog voor persoonlijke aandacht? Dat kan! Daarom komen wij allereerst bij u langs om de situatie te bekijken. Daarna maken wij een beveiligingsadvies en offerte op maat. Akkoord? Dan kan het leveren, monteren en eventueel ook onderhouden van uw mistgenerator beginnen.

Offerte mistgenerator aanvragen


Gecertificeerd beveiligingsbedrijf


multlock logo veb erkend