Deurautomaat

Het gemak van automatische deuren

Met een deurautomaat kunt u uw deur(en) volautomatisch, op afstand en/of deels met de hand geactiveerd, openen en sluiten (deurautomatisering). Het verhoogt de veiligheid, biedt een betere toegankelijkheid en brengt veel gemak mee. Het  is een ideale oplossing voor woningen voor senioren en minder validen, verzorging- en verpleeghuizen, appartementencomplexen, VVE, winkels en kantoren.

Type ES en de voordelen
Voor het automatiseren van scharnierdeuren, gebruiken wij de deurautomaat type ES. Deze elektromechanische deurautomaat:

  • biedt een betere toegankelijkheid.
  • kan gemonteerd worden op binnen- en buitendeuren.
  • is leverbaar voor enkelvoudige en dubbele deuren, in zowel naar buiten (outswing) als naar binnen draaiende (inswing) uitvoering.
  • is geluidsarm en makkelijk te bedienen.
  • kan indien gewenst in elke RAL keur worden gespoten zodat de automaat een geheel vormt met de omgeving.
  • levert besparingen op energiekosten op (buitendeuren staan nooit meer ongewenst open).

Veiligheid van deurautomaten

De ES deurautomaat is heel veilig. Wanneer iemand dreigt tussen de deur te komen, zorgt de ingebouwde omkeerbeveiliging ervoor dat de deur weer direct opengaat. U kunt er ook voor kiezen om veiligheidssensoren op de deur(en) te plaatsen wanneer uw deurautomaat moet voldoen aan de NEN norm. Bij stroomstoring kunt u de deur altijd handmatig openen en sluiten.

Aansturing
De automatische deur worden geopend door o.a. een  sleutelschakelaar, pasjessysteem, bewegingssensoren en externe koppelingen met  intercom, brand- en alarmsystemen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een deurautomaat? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

  Deurautomaat-voor-minder-validen


Gecertificeerd beveiligingsbedrijf


multlock logo veb erkend