Diensten

Diensten gericht op inbraakbeveiliging

Van den Berg Beveiligingstechniek is gespecialiseerd in het adviseren over inbraakpreventie, het leveren en monteren van hang- en sluitwerk (bouwkundige beveiliging) en elektronische beveiligingssystemen zoals alarmsystemen en camerasystemen. Door onze jarenlange ervaring, de vele klanten die we al hebben geholpen en door altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste inbraakmethodes weten we welke beveiligingsmaatregelen getroffen moeten worden in uw woning of bedrijfspand. Op deze website vindt u meer informatie over onze diensten:

Diensten gericht op toegangsbeveiliging

Naast inbraakbeveiliging weten wij ook alles van toegangsbeveiliging. Wij leveren systemen die kunnen controleren en/of registreren welke personen een gebouw of terrein in en uit gaan. Hiermee voorkomt u dat ongenodigden binnen kunnen komen. Op deze website vindt u meer informatie over:

Service en onderhoud

Uw beveiligingssystemen moeten storingsvrij blijven functioneren. Daarom is het belangrijk dat u regelmatig uw systemen na laat kijken door ons. Wij leveren flexibele service en onderhoud. We maken heldere afspraken met onze klanten en u ontvangt ook altijd een servicerapport. 


Gecertificeerd beveiligingsbedrijf


multlock logo veb erkend