ENTR, elektronisch slot

ENTR, deur openen met uw smartphone of afstandsbediening

Zoekt u naar een veiligere en comfortabele manier om uw deur te openen? Van den Berg Beveiligingstechniek heeft voor u de oplossing. Met de ENTR opent u uw deur met uw smartphone, een afstandsbediening, vingerscan of pincode. U bepaalt zelf aan wie u deze elektronische sleutel uitgeeft en u kunt deze ook weer eenvoudig verwijderen. Ideaal voor als u meer wooncomfort wilt, een gezin heeft of wanneer u toegang moet geven aan zorgverleners die bij u aan huis komen.

Hoe werken de verschillende mogelijkheden?

 • Smartphone
  Wilt u uw smartphone als sleutel gebruiken dan gaat dit via de ENTR-App. Omdat de verbinding met het ENTR slot tot stand komt via Bluetooth, is het ook geen probleem als u buiten uw woning geen internetverbinding heeft. Er is altijd een beheerder die alle toegangsrechten bepaalt. De beheerder kan ook op afstand via WhatsApp een elektronische sleutel naar iemand sturen. Wat belangrijk is om te weten is dat alle communicatie tussen de ENTR en de smartphone in zeer hoge mate beveiligd wordt door middel van een 128‐ bits AES versleuteling. Dit veiligheidsniveau is te vergelijken met dat van internetbankieren.
 • Afstandsbediening
  Met een handzame afstandsbediening opent u de deur vanuit binnen – en van buitenaf. Er kunnen maximaal 20 afstandsbedieningen in het slot geprogrammeerd worden.
 • Vingerscan
  U gebruikt uw vinger als sleutel. Door uw vinger langs de scanner te halen, opent u het slot. Er kunnen van maximaal 20 personen vingerafdrukken in het slot geprogrammeerd worden.
 • Pincode
  Door een juiste pincode in te toetsen ontgrendelt het slot automatisch. Er kunnen maximaal 20 verschillende gebruikerscodes geprogrammeerd worden.

Slot vergrendelt automatisch
Zodra u binnen bent, draait de ENTR uw deur automatisch op slot. Zo weet u zeker dat uw deur goed dicht is.

Slot niet zichtbaar aan buitenzijde
De ENTR is niet zichtbaar aan de buitenzijde van de deur. De motorclinder wordt aan de binnenzijde van uw deur geplaatst. Aan de buitenzijde zit de vertrouwde mechanische SKG*** veiligheidscilinder die, indien nodig, altijd nog met een sleutel te openen is. Van binnenuit opent u de ENTR met de draaiknop of door met uw duim en wijsvinger, een schuivende beweging naar beneden over de zijkanten van de ENTR te maken.

Film over de ENTR oplossing 

 

Heeft u interesse in deze oplossing? Neem dan contact met ons op. U kunt altijd vrijblijvend een offerte opvragen.


Gecertificeerd beveiligingsbedrijf


multlock logo veb erkend