Hang en sluitwerk

Hang- en sluitwerk

Uw woning of bedrijfspand goed beveiligen tegen inbrekers begint bij het aanbrengen van goed hang- en sluitwerk op bereikbare deuren en ramen. Denk hierbij aan buitendeuren, balkondeuren maar ook de dakramen en ramen of deuren op de eerste of tweede verdieping. Inbrekers worden steeds creatiever en vinden allerlei manieren om binnen te dringen.

Van den Berg Beveiligingstechniek levert en monteert verschillende soorten hang- en sluitwerk die stevig en moeilijk te forceren zijn. Wij werken uitsluitend met hang- en sluitwerk dat is voorzien van het SKG® logo (Stichting Kwaliteit Gevelbouw). Of een bepaald hang- en sluitwerk toepasbaar is, hangt onder meer af van de ondergrond (hout, kunststof of metaal). Hieronder een aantal voorbeelden van wat wij leveren:

Meerpuntssluiting
Met een meerpuntssluiting sluit u uw deur vanuit slechts één bedieningspunt op meerdere punten die verdeeld zijn over de hele lengte van het slot. Meer informatie en voorbeeld van een meerpuntssluiting

Kerntrekbeveiliging
Inbrekers maken steeds vaker gebruik van de kerntrek-methode. Met een speciaal apparaat wordt de cilinder van het slot uitgetrokken of uitgeboord. Wij kunnen uw veiligheidsbeslag voorzien met kerntrekbeveiliging waardoor kerntrekken niet meer mogelijk is. Lees hier meer over de kerntrek methode, oftewel de Bulgaarse methode.

Veiligheidsbeslag
Wij monteren uitsluitend veiligheidsbeslag dat SKG-gecertificeerd (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) is. Veiligheidsbeslag is er in vele soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Wij geven u graag advies op basis van uw behoeften.

Anti-inbraakstrip
Door een koevoet of schroevendraaier tussen de deurpost en de deur te steken kan een inbreker gemakkelijk uw pand binnenkomen. Om dit te voorkomen kunnen wij een anti-inbraakstrip van hoge kwaliteit voor u plaatsen.

Bijzetsloten
Heeft u al een veilig hoofdslot maar wilt u nog extra beveiliging? Kies dan voor een bijzetslot. Deze kunnen wij op of in de deur plaatsen.

Dievenklauwen
Heeft u een deur die naar buiten draait (bijvoorbeeld tuindeur), dan is het noodzakelijk om de scharnierzijde van de deur te beveiligen. In de meeste gevallen voorzien wij deze deuren met minimaal drie dievenklauwen. Dit zijn stalen stiften die in een stalen huls vallen bij het sluiten.

Kierstandhouder
Met een kierstandhouder, een beugel met een ketting of hendel, kunt u de deur op een kier openen. Zo voorkomt u dat ongewenst bezoek binnen kan dringen.

Certificaat Beveiligde Woning
Een woning dat voorzien is van goed hang- en sluitwerk – dat voldoet aan hoge eisen voor inbraakpreventie – kan een certificaat Beveiligde Woning krijgen. Hiervoor dient het hang- en sluitwerk wel voorzien te zijn van het SKG® logo (Stichting Kwaliteit Gevelbouw). Het aantal sterren geeft een indicatie van de inbraakwerendheid aan.

Heeft u vragen over deze of andere mogelijkheden, neem dan contact met ons op. U kunt altijd vrijblijvend een offerte opvragen.


Gecertificeerd beveiligingsbedrijf


multlock logo veb erkend