Honeywell

Honeywell alarmpaneel

Honeywell Alarmsysteem

Van den Berg Beveiligingstechniek installeert geregeld beveiligingssystemen van het A-merk Honeywell. Het merk Honeywell is marktleider op het gebied van inbraakbeveiliging voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Honeywell heeft een breed scala aan producten waaronder; alarmpanelen, bewegingsmelders, detectoren, camerasystemen, glasbreukdetectoren en meer.

Van den Berg Beveiligingstechniek adviseert en zorgt ervoor dat de inbraakcentrale voldoet aan uw installatie eisen. We installeren Honeywell systemen zowel in eenvoudige als in complexe en geavanceerde (commerciële) omgevingen.

 

honeywell beveiligingAlarmpaneel en controlepaneel van Honeywell

De alarmpanelen en controlepanelen van Honeywell bieden je alles wat je wilt – het gemak, de mogelijkheden en de uitbreidbaarheid om het systeem te laten voldoen aan je wensen. Zo bedien je met één systeem al jouw beveiligingsapparatuur.

Honeywell panelen integreren probleemloos met camerasystemen, toegangscontrole en vele andere inbraakbeveiligingsapparatuur. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om gebruik te maken van tags. Zo hoef je geen code te onthouden.

 

draadloos alarmsysteemZowel draadloos als bedraad

Zowel draadloze alarminstallaties als bedrade installaties zijn mogelijk. Het controlepaneel kan bijvoorbeeld naast de deur worden gemonteerd, maar je kunt ook kiezen voor een draadloos alarmpaneel. Met een draadloos alarmsysteem kun je vanuit elke ruimte zorgen dat jouw pand beveiligd is.

Of je nu aan het vergaderen bent, achter de balie staat of aan het werk bent aan je bureau, je hebt altijd de mogelijkheid om deuren te sluiten en te openen, camera’s te bekijken of misschien wel de temperatuur te veranderen.

Offerte aanvragen

 

Honeywell app

Bedien je alarmsysteem via de Honeywell app. Zo kun je overal je alarmsysteem bedienen of je nu aanwezig bent of niet. Houd je pand in de gaten op afstand, bekijk camerabeelden of open- en sluit deuren. En mocht er iets gebeuren dan krijg je direct een melding op je smartphone. De Honeywell app is voor zowel Android als iPhone smartphones verkrijgbaar.

 

Vraag informatie aan!

Van den Berg Beveiligingstechniek is een VEB erkend beveiligingsbedrijf gevestigd in Katwijk. In heel Nederland installeren wij alarminstallaties. Wij werken volgens de VRKI, dit staat voor Verbeterde Risico Klasse Indeling.

  • High-end beveiliging op maat
  • Specialisten in beveiliging met jarenlange ervaring
  • Voor elke risicoklasse een passende beveiligingsoplossing
  • Transparante en oplossingsgerichte werkwijze
  • Altijd een persoonlijke aanpak waarbij service vooropstaat

Offerte aanvragen


Gecertificeerd beveiligingsbedrijf


multlock logo veb erkend