Intercomsystemen

Vindt u het een fijn idee om eerst te zien wie er voor uw deur staat voordat u de persoon toegang verleent? Met een intercomsysteem kunt u eerst horen en/of zien wie er aanbelt voordat u de deur open doet. Van den Berg Beveiliging installeert intercomsystemen in flats, appartementencomplexen, eengezinswoningen en kantoor- en winkelpanden.

Soorten intercomsystemen

Er zijn verschillende soorten intercomsystemen beschikbaar. Van een basissysteem waarbij u via de telefoon kunt vragen wie er voor de deur staat tot aan moderne intercoms die voorzien zijn van een videocamera. Er bestaan ook systemen die u aan kunt sluiten op de mobiele telefoon. Voor elke wens is er een gepaste oplossing. Wilt u de persoon toegang verlenen, dan kunt u de deur veilig op afstand bedienen.

Een intercomsysteem is niet alleen ideaal voor beveiliging, maar ook een uitstekende oplossing wanneer iemand bijvoorbeeld door ziekte of ouderdom minder goed ter been is.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.


Gecertificeerd beveiligingsbedrijf


multlock logo veb erkend