Meerpuntssluiting

Meerpuntssluiting, veilig en praktisch

Met een meerpuntssluiting sluit u uw deur in één handomdraai op drie punten tegelijk. Daarom wordt dit slot ook wel een driepuntssluiting genoemd. De drie punten zijn verdeeld over de hele lengte van uw deur (circa 2 meter). U draait uw deur in het midden op slot en tegelijkertijd bewegen de twee schuin toelopende haakschoten aan de boven- en onderzijde automatisch mee. Zo sluit u uw deur eenvoudig en snel en dit sluitsysteem maakt het openbreken van een deur bijna onmogelijk.

Vakkundige montage
Een meerpuntssluiting plaatsen is niet eenvoudig. Er wordt niet voor niets geadviseerd om dit altijd door een specialist te laten doen. Wij beschikken over specifiek gereedschap om dit slot te monteren. Door onze jarenlange ervaring gebeurt dit altijd vakkundig. Ook laten wij alles netjes en schoon achter. Het monteren van een meerpuntssluiting duurt meestal 2 tot 2,5 uur.

Kwaliteitsmaterialen
Bij Van den Berg Beveiligingstechniek werken wij uitsluitend met kwaliteitsmaterialen. Onze meerpuntssluitingen voldoen aan de SKG kwaliteitseisen en hebben SKG***®. De drie sterren geven de mate van inbraakwerendheid aan. In dit geval: extra zwaar, 5 minuten zelfstandig inbraakwerend.

Alle voordelen op een rij:
• Veilig en praktisch, met een handeling sluit u uw deur op drie punten
• Bijzetsloten zijn niet meer nodig.
• Extra praktisch en extra veilig
• Ziet er mooi uit
• Wordt door ons vakkundig gemonteerd

Kerntrekbeveiliging
Wij kunnen de meerpuntssluiting ook voorzien van veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Dit voorkomt het uitboren en uittrekken van de cilinder, een inbraakmethode die op dit moment veel gebruikt wordt door inbrekers.

Meerpuntssluiting met kerntrekbeveiliging

Onveilig slot en beslag                                             Meerpuntssluiting met antikerntrekveiligheidsbeslag


Gecertificeerd beveiligingsbedrijf


multlock logo veb erkend