Mistgenerator

Mistgenerator: dé onmisbare meeneembeperkende maatregel

Stelt u zich eens voor… U krijgt als telefoonwinkel, benzinestation, tabakszaak, juwelier of ander bedrijf met zeer attractief kleingoed met diefstal, ramkraak of inbraak te maken. Dan wilt u natuurlijk dat er adequaat gereageerd en liefst vroegtijdig ingegrepen wordt om erger te voorkomen. Heeft u dan wel eens aan een mistgenerator gedacht?

Wat is een mistgenerator?

Een mistgenerator is meeneembeperkende oplossing (C/M2 of C/M3)die uw bedrijf beschermt bij inbraak, kraak en overvallen en daarom veel wordt toegepast in de hogere risicoklasse. Heeft u luxe goederen zoals whisky, kleding, sigaretten of bijvoorbeeld audioapparatuur in uw winkel, opslag, magazijn of showroom die makkelijk mee te nemen en te verhandelen en daardoor zeer aantrekkelijk voor diefstal zijn? Dan kan een mistgenerator ervoor zorgen dat het zicht van de overvallers of dieven ontnomen wordt, waardoor ze de spullen simpelweg niet zien en mee kunnen nemen.

Hoe werkt een mistgenerator?

Een mistgenerator treedt in werking als het alarm afgaat. Binnen enkele seconden wordt zoveel nevel in de ruimte verspreid dat het zicht beperkt wordt tot maximaal 50 centimeter voor een duur van ongeveer 20 minuten. En dat is pure winst. De ongenodigde bezoekers weten immers totaal niet meer waar ze zijn, laat staan dat ze uw spullen kunnen vinden. En wat ze niet zien, kunnen ze ook niet stelen! Bovendien is de pakkans door de politie hiermee een stuk aanzienlijker. En de mistgenerator inzetten bij overvallen en fysiek geweld? Wedden dat het de geweldplegers weerhoudt en de emotionele impact beperkt blijft?
Wat zijn de voordelen van een mistgenerator?

  • Een mistmachine werkt bij inbraak, diefstal, ramkraak of overval.
  • Het zorgt ervoor dat het zicht van de daders gehinderd wordt zodat ze uw goederen niet makkelijk kunnen meenemen.
  • Een mistgenerator beschadigt uw spullen en pand niet.
  • Een mistgenerator kan onzichtbaar in een ruimte geplaatst worden.
  • De mist is niet schadelijk.
  • U heeft geen rolluiken, hekwerk of gelaagd glas meer nodig.
  • Een mistgenerator kan direct geplaatst worden.
  • Bij verhuizing kan een mistgenerator gewoon mee worden genomen.

Waarom heb ik een mistgenerator nodig?

Een mistgenerator is een bewezen effectief middel tegen inbraken en overval.
Veel inbrekers of overvallers profiteren van de ruime tijd die voorbijgaat voordat de politie ter plaatse is. Een mistgenerator voorkomt dit. Door de abrupte afname van het zicht raken de daders gedesoriënteerd waardoor ze personen en spullen onmogelijk meer kunnen vinden en meenemen. Daarnaast is ook het schrikeffect van een snelle uitstoot van mist erg effectief.

Een mistgenerator van Van den Berg Beveiligingstechniek?

Kunt u zich het volgende voorstellen…..? U heeft kostbare en zeer attractieve eigendommen in uw winkel, showroom, magazijn of berging. Dan wilt u natuurlijk dat deze spullen niet ontvreemd worden. Of dat uw verzekering de schade dekt en uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft als er onverhoopt toch iets gebeurt. Hoe fijn zou het dan zijn als een deskundige en betrouwbare partij u deskundig helpt met het advies over en de levering van uw mistgenerator?

Een betrouwbare professional voor uw mistgenerator?

Door onze jarenlange ervaring, de vele klanten en door altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste inbraakmethodes weten we precies welke beveiligingsmaatregelen getroffen moeten worden voor uw bedrijf. Van den Berg Beveiligingstechniek in Katwijk is VEB Erkend en gespecialiseerd in het adviseren over inbraakpreventie, het leveren en monteren van hang- en sluitwerk (bouwkundige beveiliging), meeneembeperkende maatregelen zoals een mistgenerator en elektronische beveiligingssystemen zoals draadloze en bekabelde alarmsystemen en camerasystemen.

VEB Erkend Beveiligingsbedrijf

Met Van den Berg Beveiligingstechniek als partner weet u zeker dat u aan alle voorwaarden voldoet en u bij brand, inbraak, fraude of overval uitgekeerd krijgt. Aangesloten bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) mogen wij immers een beveiligingscertificaat en opleverbewijs uitgeven. Het voordeel? Veel verzekeraars stellen deze kwaliteitsdocumenten voor een bepaalde risicoklasse voldoet, verplicht. Daarnaast waarborgt een VEB erkenning dat wij aan alle regelgeving voldoen, ons personeel deskundig is opgeleid én een verklaring van betrouwbaarheid heeft.

 

Persoonlijk betaalbaar maatwerk…. een passie

Al vanaf het moment van ondernemen in 2010 deed eigenaar Paul van den Berg dat met een duidelijke passie….. Zijn ondersteuning op het gebied van technische beveiliging moest van hoge kwaliteit, persoonlijk, maatwerk en toch betaalbaar worden. Al gevormd door de nodige ervaring die hij vanaf zijn 18e als elektrotechnicus opdeed, was dit namelijk wat hij regelmatig uit de mart terug hoorde.

Daarvoor bundelde Paul zijn jarenlange ervaring en technische kennis op het gebied van high-end beveiligingssystemen en -vraagstukken. Zodat we u werkelijk alles op het gebied van technische beveiliging uit handen kunnen nemen. Van advies tot ontwerp tot montage en onderhoud voor ieder bedrijf in iedere branche. Zodat u geen enkel omkijken meer heeft naar de zorgen om uw kostbare eigendommen.

Weten of de mistgenerator voor u de oplossing is?

Als allround beveiligingsspecialist hebben door de jaren heen vele uiteenlopende mistgeneratoren bij diverse klanten met zeer attractieve goederen geplaats. En met groot succes! Daarom vertellen wij u graag wat er allemaal met een mistgenerator voor uw pand mogelijk is. Wilt u weten wat de beste beveiligingsoplossing voor uw wensen en situatie is? Wij adviseren u graag als u contact met ons opneemt!


Gecertificeerd beveiligingsbedrijf


multlock logo veb erkend