Mul-T-Lock

Officiële dealer van Mul-T-Lock producten

Van den Berg Beveiligingstechniek is officiële dealer van Mul-T-Lock. Dit betekent dat wij verschillende typen cilinders en bijbehorende sleutels van dit merk kunnen leveren en u hiermee kunnen voorzien van optimale beveiliging. Deze cilinders heb je van standaard tot en met uiterst hoog beveiligd en gepatenteerd. U geeft aan welke mate van veiligheid u zoekt en wij adviseren u de juiste bescherming.

Is het bijvoorbeeld minder belangrijk dat een sleutel gekopieerd kan worden, dan adviseren wij een 7×7. Een ideale oplossing voor kleine sluitplannen*. Wilt u dat risico niet lopen dan is Integrator of Interactive+ een beter advies. Ook voor middelgrote en grote sluitplannen kunt u altijd bij ons terecht. De Intergrator en Interactive+ zijn gecertificeerde cilinders. De Interactive+ is een SKG drie sterren cilinder, dat wil zeggen dat hij kerntrek- en afbreekbeveiligd is.

Mul-T-Lock sleutels bijbestellen?
Wij beschikken over een speciale sleutelmachine waarmee wij a la minute nieuwe sleutels voor u kunnen bijmaken. Dit is uiteraard alleen mogelijk als u in het bezit bent van de codekaart. Zonder codekaart kunnen wij helaas niets voor u betekenen.

*een sluitplan geeft aan wie toegang mag hebben tot welke ruimte of ruimten.

Over Mul-T-Lock

Mul-T-Lock is opgericht in 1973 en is een wereldwijde marktleider op het gebied van ontwikkeling, fabricage en productie van hoogwaardige beveiligingsproducten voor industriële, institutionele, commerciële en huishoudelijke toepassingen. Zij zijn in het bezit van honderden internationale patenten voor haar innovatieve producten, waaronder mechanische cilinders, sloten en hangsloten, elektromechanische sluitsystemen, computergestuurde assemblage- en sleutelfreesmachines en aanvullende accessoires. Alle Mul-T-Lock producten voldoen aan de zwaarste kwaliteitseisen, zoals ISO9001/2000, UL, CEN, VDS, SKG, CPN en A2P Mul-T-Lock is een dochteronderneming van ASSA ABLOY; ’s werelds grootste fabrikant en distributeur van beveiligingsproducten.

Neem voor meer informatie contact met ons op. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.


Gecertificeerd beveiligingsbedrijf


multlock logo veb erkend