Sluitplan / sleutelplan

Sluitplan

Van den Berg Beveiligingstechniek is een expert in het maken van sluitplannen. Een sluitplan (of sluitsysteem, sleutelplan, sleutelsysteem) geeft aan wie er toegang heeft tot welke ruimte of ruimten. Het hebben van een dit plan is handig in gebouwen waar dagelijks meerdere mensen toegang moeten hebben tot meerdere ruimten, denk aan grote bedrijven en woningcomplexen. Met een dergelijk plan kunt u één persoon één sleutel geven waarmee hij/zij toegang heeft tot meerdere ruimtes. Wij kunnen sluitplannen leveren met Mul-T-Lock veiligheidsproducten. Voor woningen is het vaak voldoende om een gelijksluitend systeem te hebben. Dit betekent dat je met een sleutel toegang heeft tot de voordeur, achterdeur en eventueel de tuindeur.

Voordelen van een sluitplan

  • U bepaalt wie toegang heeft tot welke ruimte/ruimten
  • U heeft slechts een sleutel nodig voor de nodige deuren
  • Sleutelbeheer wordt makkelijker dan ooit

Om een optimaal sluitplan of sleutelplan te kunnen opstellen, maken wij gebruik van een sluitplanmatrix. Dit is een schema waarin staat aangegeven wie toegang heeft tot welke ruimte.

Wilt u meer informatie en advies over het maken van een sluitplan? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 


Gecertificeerd beveiligingsbedrijf


multlock logo veb erkend