Vingerscan met meerpuntssluiting

Vingerscan met meerpuntssluiting voor € 2269,-

Wij monteren een elektrische meerpuntssluiting in uw deur.  Deze koppelen we aan de vingerscan. Door uw vinger langs de vingerscan draait het slot automatisch open. De vingerafdruk heeft u eerder opgeslagen in het systeem. Het inleren van de vingerafdrukken is eenvoudig te doen. Bij de montage krijgt u een uitleg van ons. Er kunnen 150 vingerafdrukken in het systeem gezet worden.

Vakkundige montage
Een vingerscan met meerpuntssluiting plaatsen is niet eenvoudig en daarom zijn wij er! Wij beschikken over specifiek gereedschap om de vingerscan met meerpuntssluiting te monteren. Door onze jarenlange ervaring gebeurt dit altijd vakkundig. Ook laten wij alles netjes en schoon achter. Het monteren van een vingerscan met meerpuntssluiting duurt meestal 1 dag.

Kerntrekbeveiliging
De meerpuntssluiting is ook voorzien van veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Dit voorkomt het uitboren en uittrekken van de cilinder, een inbraakmethode die op dit moment veel gebruikt wordt door inbrekers.

Kwaliteitsmaterialen
Bij Van den Berg Beveiligingstechniek werken wij uitsluitend met kwaliteitsmaterialen. Onze meerpuntssluitingen voldoen aan de SKG kwaliteitseisen en hebben SKG***®. De drie sterren geven de mate van inbraakwerendheid aan. In dit geval: extra zwaar, 5 minuten zelfstandig inbraakwerend.

Alle voordelen van een vingerscan met meerpuntssluiting op een rij:
• Veilig en praktisch, sluit u uw deur automatisch op drie punten
• Sleutels zijn niet meer nodig
• Het openen gebeurt door uw vinger langs de vingerscan te halen
• Zeer praktisch voor kinderen, senioren of mensen met een fysieke beperking


Gecertificeerd beveiligingsbedrijf


multlock logo veb erkend