Vingerscan

Vingerscan: uw deur openen met uw vinger

Een elektrisch deurslot openen met een vingerscan, steeds meer particulieren en bedrijven kiezen hiervoor. Het grootste voordeel is dat u geen sleutels meer nodig heeft.  Door uw vinger langs de scanner te halen, opent u de deur. Deze oplossing zowel binnen als buiten toepasbaar.

Kwaliteit en veiligheid
Onze vingerscanners voldoen aan de hoogste biometrische veiligheidseisen en zijn ontwikkeld volgens strenge richtlijnen tegen manipulatie. Er blijven geen vingerafdrukken achter op de scanner door de “swipe” beweging (uitsmeren van de vingerafdruk). Ook blokkeert de vingerscanner automatisch bij misbruik.

Voordelen voor particulieren

  • U hoeft niet meer te zoeken naar sleutels;
  • Valt de deur per ongeluk dicht, dan kunt u weer gemakkelijk naar binnen;
  • U hoeft niet meer bang te zijn dat uw kinderen hun sleutels kwijtraken waardoor u weer een nieuw slot op de deur moet zetten;
  • De vingerscan die wij leveren is zeer geschikt voor kindervingers. Deze intelligente vingerscanner leert mee met de verandering van de vingerafdruk door groei. Hierdoor is het niet nodig om bij groei de vingerafdruk opnieuw in de vingerscan in te leren;
  • U bepaalt zelf wie er in het systeem staan geregistreerd. Een vingerafdruk toevoegen of verwijderen kunt u zelf en gemakkelijk doen.

Voordelen voor bedrijven
Wij leveren deze oplossing voor grote, middenkleine en kleine bedrijven. Of het nu gaat om 10 of 2500 medewerkers, 1 of 20 deuren. Wij verzorgen de complete installatie. Pasjes en sleutels zijn niet meer nodig.

  • U heeft altijd een overzicht van wie er toegang heeft tot een bepaalde ruimte;
  • Wilt u iemand geen toegang meer verlenen, dan hoeft u alleen zijn/haar vingerafdruk uit het systeem te halen;
  • Er kan heel veel geld bespaard worden omdat er geen sleutels, pasjes, badges etc. meer gemaakt hoeven te worden.

Vingerscan met meerpuntssluiting
U heeft geen elektrisch slot en wil graag gebruik maken van de vingerscan oplossing? Kijk dan naar onze mooie oplossing: Vingerscan met elektrische meerpuntssluiting

Meer weten over de mogelijkheden van een vingerscan? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-100 9999. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen.


Gecertificeerd beveiligingsbedrijf


multlock logo veb erkend