Overname alarmsysteem

honeywell beveiligingWanneer en wat zijn de mogelijkheden?

Is overname van het alarmsysteem binnen uw bedrijf aan de orde? Wilt u bijvoorbeeld een alarmsysteem laten overnemen of wilt u overstappen? Er zijn allerlei situaties en redenen die aanleiding geven tot overname van een alarminstallatie. Bijvoorbeeld als u met uw bedrijf gaat verhuizen en u ervoor kiest om de alarminstallatie te laten overnemen. Er zijn in dat geval overigens meerdere keuzes te maken. Het alarmsysteem verhuizen naar het nieuwe bedrijfspand is dan eveneens een optie.

Overname alarminstallatie: overdragen, overnemen of overstappen

Er zijn verschillende redenen te bedenken om de keuze voor het overstappen van alarmsysteem te maken. Bijvoorbeeld als u niet tevreden bent over uw huidige beveiligingsbedrijf of de kosten te hoog vindt. In ieder geval heeft u bij een alarminstallatie laten overnemen of zelf een alarmsysteem overnemen te maken met een contract.

Het is mogelijk om bij overname van het alarm het contract over te dragen of over te nemen. Hiervoor is het uiteraard nodig om een contract voor de overname van het alarmsysteem op te stellen. Zo is het eveneens mogelijk om voor de overname van de alarminstallatie qua service het contract op te zeggen om over te stappen.

Contract overname alarmsysteemOverstappen alarminstallatie voor lagere kosten en betere service

Het overstappen van alarminstallatie voor een betere service en lagere kosten is zakelijk gezien een uitstekende keuze. Zo profiteert u met het overstappen van alarmsysteem naar Van den Berg Beveiligingstechniek van meerdere voordelen. Als VEB erkend beveiligingsbedrijf is Van den Berg Beveiligingstechniek een betrouwbare partij.

U profiteert bovendien van de uitstekende service en van de gunstige prijzen. Naast de focus op de zakelijke markt richt de aandacht zich eveneens op particulieren in het high end segment. Ons beveiligingsbedrijf is werkzaam in heel Nederland en opereert vanuit Katwijk.

Alarminstallatie verhuizen: de beste keuze?

Bij een verhuizing van uw bedrijf heeft u de keuze de alarminstallatie mee te verhuizen. Er zijn echter meerdere opties. Bijvoorbeeld het laten overnemen van het alarm door het nieuwe bedrijf. Dat biedt tevens de gelegenheid om zelf een keuze te maken voor een nieuw alarmsysteem. Een alarm dat volledig op uw nieuwe bedrijfssituatie is aangepast. Ook hiervoor is Van den Berg Beveiligingstechniek de beste keuze.

Als specialist in alarmsystemen verzorgen wij de optimale beveiliging van uw bedrijf. Zo bieden wij u de beste keuze in verschillende alarmsystemen van gerenommeerde A-merken. Daarbij bent u verzekerd van een certificaat. Het belangrijkste voor uw bedrijf is dat u verzekerd bent van een alarminstallatie op basis van maatwerk. Daar staan wij garant voor.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de overname van uw alarmsysteem. Of voor de installatie van een compleet nieuw alarm bij verhuizing. Liever eerst telefonisch contact? Voer uw gegevens in met uw bedrijfsnaam en telefoonnummer dan bellen wij u snel.

Offerte aanvragen


Gecertificeerd beveiligingsbedrijf


multlock logo veb erkend